Meesterscout De Visser kraakt beleid Willem II: 'Kunnen altijd beroep op mij doen'

Meesterscout De Visser kraakt beleid Willem II: 'Kunnen altijd beroep op mij doen'

15-05-2022 14:28 Laatste update: 14:37
12

De situatie bij Willem II gaat Piet de Visser aan het hart. De Tilburgse club zou alleen bij een zege op FC Utrecht degradatie nog kunnen ontlopen zondag.

"Ik ben een supporter van Willem II, of ik een icoon ben weet ik niet", reageert De Visser desgevraagd in gesprek met de NOS. "Dit doet pijn. Ze hebben te veel fouten gemaakt. Ik heb wel eens in willen springen, maar mijn vrouw zei ook: doe dat nu niet meer, laat ze het zelf doen. Maar ze kunnen altijd een beroep op mij doen voor een speler, heb ik altijd gezegd. Dat heb ik ook gedaan met Diego Palacios. Die deed het hier fantastisch en doet het nu goed in Amerika. Die dingen deed ik wel."

De Visser kijkt echter veelal vanaf de zijlijn toe en dat is niet altijd makkelijk. "Ik mag me niet meer druk maken, maar dat doe ik wel. Ik mocht helemaal niet naar buiten, want ik heb een zware darminfectie door de kanker. Ik kan bijna de deur niet uit. Ik heb mijn voeding drastisch aangepast, zodat ik hier kan staan en Willem II kan steunen. Ze hebben veel fout gedaan, maar ik zou ook willen zeggen: vergeet vanaf nu de fouten, analyseer ze wel, ga het verbeteren en doe het anders."