Telegraaf: Ajax en PSV bereiden miljoenenbod voor op Timber

11 mei 2022, 09:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een jaar na zijn vertrek uit Amsterdam keert Quinten Timber hoogstwaarschijnlijk terug in de nationale top. De twintigjarige middenvelder is dit seizoen uitgegroeid tot een van de revelaties bij FC Utrecht en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van Ajax en PSV.

Dat meldt De Telegraaf. Vooral Ajax zal zichzelf voor de kop slaan: de Amsterdammers lieten de tweelingbroer van Oranje-international Jurriën Timber afgelopen zomer vertrekken naar FC Utrecht. De Amsterdammers willen het jeugdproduct echter graag terughalen, maar zullen daar volgens de krant diep voor in de buidel moeten tasten.

Ook PSV is van plan een miljoenenbod neer te leggen bij Utrecht. In Eindhoven wordt Timber gezien als de ideale opvolger van Ibrahim Sangaré en/of Erick Gutierrez, die door diverse buitenlandse clubs worden begeerd. Dat geldt overigens ook voor Timber: de twintigjarige controleur staat ook bij clubs in het buitenland op de verlanglijst.

Timber, wienscontract tot de zomer van 2024 loopt, komt met een vertrek waarschijnlijk in een rijtje met de duurste vertrekkende spelers van FC Utrecht ooit. De Telegraaf verwacht dat hij met zijn transfersom binnenkomt op de derde plaats van het all-time klassement, achter Sébastien Haller (12 miljoen euro) en Dries Mertens (8,5 miljoen euro).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen