Maher denkt aan vertrek bij FC Utrecht: "Ajax of PSV zou mooi zijn"

4 december 2021, 09:15

Adam Maher is na drie seizoenen in het shirt van FC Utrecht klaar voor een volgende stap. Dat zegt de middenvelder in gesprek met De Telegraaf.

"Natuurlijk zou terugkeren naar PSV of naar Ajax gaan een mooie stap zijn, maar ik denk voor de periode na FC Utrecht eerder aan het buitenland", begint Maher tegenover de ochtendkrant. "Misschien is komende zomer een mooi moment voor een volgende stap. Daarvoor heb ik ook de leeftijd. Ik ben nu 28."

Maher sprak afgelopen zomer nog zijn twijfels uit over een stap naar het buitenland. "Ik heb geleerd naar mijn gevoel te luisteren. Ik heb genoeg kansen gehad om in het buitenland te tekenen, maar als de klik er niet is, dan moet je het niet doen. Als jonge speler moet je dromen, maar de realiteit kan anders zijn", zei de oud-speler van AZ destijds tegenover Voetbal International.

Lees ook: Maher twijfelt over buitenland: "Geleerd naar gevoel te luisteren"

Niet alleen Maher denkt aan een nieuw avontuur, ook Bart Ramselaar zou graag nog eens verder willen kijken. De 25-jarige middenvelder verliet de club in 2016 al eens voor de stap naar PSV, maar dat werd geen groot succes. "Ik zou zeker weer de club willen helpen en niet transfervrij willen vertrekken. Het beste wat ik dit jaar kan doen is vlammen, waardoor ik hopelijk een goede stap kan maken. Dan kan ik de club helpen en mezelf ook." Het contract van Ramselaar in de Domstad loopt in de zomer af, maar FC Utrecht heeft een optie om te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen