Onthutste Petrovic: "Onacceptabel, mannen tegen kinderen"

19 februari 2021, 23:35

De teleurstelling is enorm bij Willem II, dat vrijdag met liefst 0-6 ten onder ging tegen FC Utrecht. Dat was alweer de tweede ruime zeperd op rij na het 5-0 verlies bij Feyenoord. Zeljko Petrovic had geen goed woord over voor het optreden van zijn team.

Willem II stond in eigen stadion binnen no time op een 0-3 achterstand en kreeg in de tweede helft nog drie goals om de oren. Beschamend, vindt de trainer. Petrovic begon met een zege op FC Emmen nog wel goed bij Willem II, maar heeft het inmiddels ook lastig door twee ruime verliespartijen. "Het was mannen tegen kinderen. Dit is onacceptabel, dit is Willem II-onwaardig", waren zijn teksten bij de NOS.

Bij Willem II waren onder meer Poll Lonch en Freek Heerkens afwezig. Hun karakter was zeer welkom geweest, stelt Petrovic. "Als je vecht tegen degradatie, moet je wel vechten. Maar dat hebben we niet gedaan. Een excuus is het niet, maar ik mis drie basisspelers vanavond. Waren zij er bij geweest, verliezen we misschien met 2-0 of 3-0. Je kunt niet van jonge jongens verwachten dat ze opeens beter zijn of dat ze een elftal dragen."

Komend weekend wacht voor nummer zestien Willem II de wedstrijd tegen concurrent ADO Den Haag. "We moeten nu de rust bewaren", vindt de trainer. "We zijn degradatiekandidaat. En we moeten zorgen dat we derde van onderen worden. We moeten hopen dat we de die basisspelers terugkrijgen, dan staat er toch een ander elftal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen