LIVE-discussie: twee nieuwe namen bij Willem II, Ramselaar start in de basis

LIVE-discussie: twee nieuwe namen bij Willem II, Ramselaar start in de basis

19-02-2021 19:02 Laatste update: 19:45
155

Willem II en FC Utrecht trappen de drieëntwintigste speelronde in de Eredivisie af met een rechtstreekse ontmoeting in Tilburg. De bezoekers uit Utrecht zullen met veel vertrouwen aan de aftrap verschijnen: de ploeg van René Hake wist vier van de laatste vijf Eredivisie-duels winnend af te sluiten. Willem II, dat afgelopen weekend een enorme oorwassing kreeg in De Kuip van Feyenoord, vecht tegen degradatie en heeft de punten hard nodig. 

Trainer Zeljko Petrovic heeft twee veranderingen doorgevoerd in zijn basisopstelling in vergelijking met de 5-0 verloren uitwedstrijd tegen Feyenoord. Mike Trésor Ndayishimiye en Gorkem Saglam hebben een basisplaats ten koste van Ché Nunnely en Kwasi Wriedt. Mats Köhlert, die tegen Feyenoord nog op het middenveld stond, schuift door de afwezigheid van Wriedt één linie naar voren, Saglam neemt zijn plek in op het middenveld.

Bij FC Utrecht heeft Bart Ramselaar weer eens een basisplaats. De middenvelder viel afgelopen weekend in tijdens de wedstrijd tegen VVV-Venlo (3-1 winst, red.) en mag het nu vanaf de aftrap gaan proberen. Spits Adrián Dalmau begint daardoor op de bank. Voor de rest kiest Hake voor de inmiddels vertrouwde  namen. 

De opstellingen:

Willem II: Muric; Owusu, Van Beek, Holmén, Köhn; Trésor, Saglam, Selahi, Spieringhs; Köhlert, Pavlidis.

FC Utrecht: Oelschlägel; Warmerdam, Janssen, St.Jago, Ter Avest; Ramselaar, Maher, Van Overeem; Boussaid, Van de Streek, Kerk.