Dalmau eindelijk inzetbaar voor Utrecht na 'moeilijke periode'

20 november 2020, 16:25

Heel veel plezier heeft FC Utrecht nog niet gehad van Adrián Dalmau. De Spanjaard kwam in de zomer van 2019 over van Heracles Almelo waar hij in het seizoen daarvoor negentien goals maakte. Bij Utrecht is hij nog niet verder gekomen dan negen wedstrijden. Nu staat zijn rentree eindelijk voor de deur.

De spits had vorig seizoen al veelvuldig last van fysieke malheur en heeft ook dit seizoen een vervelende start beleefd door zijn blessures. Tegen Ajax zat hij voor het eerst bij de selectie en tegen PEC Zwolle hoopt hij dit weekend zijn eerste minuten te maken. "Ik heb een moeilijke periode achter de rug. Ik keek er erg naar uit om voor FC Utrecht te spelen, maar steeds als ik weer fit was gebeurde er iets", vertelt Dalmau aan RTV Utrecht. "Nu ben ik fris, ik heb de zekerheid dat de spier goed is. Ik ben nog niet honderd procent fit, maar dat is normaal, omdat ik lang niet getraind heb. Dit is de derde week dat ik alles meedoe en voel dat ik steeds fitter word."

Tegen PEC zal de Spanjaard uiteraard nog niet in de basis starten. De Spanjaard geeft aan dat de club geen risico met hem wil nemen. Hij hoopt echter wel minuten te gaan maken. "Ik zag de wedstrijden vanaf de tribune en dat vond ik moeilijk. Ik wilde het team helpen en ik zag dat ze punten verspeelden. Nu kijk ik ernaar uit om weer te gaan spelen en te scoren. Vorig jaar en nu in de voorbereiding scoorde ik altijd. Terwijl ik niet altijd topfit was. Nu hoop ik een reeks wedstrijden te kunnen spelen om ritme te krijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen