'Klaiber persoonlijk rond met Ajax, opvolgers in beeld'

30 september 2020, 15:50

FC Utrecht-back Sean Klaiber heeft woensdag ook een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax. Nadat eerder beide clubs al tot een overeenstemming kwamen over een transfersom, is er ook een akkoord bereikt tussen de verdediger en de club. Als de medische keuring geen obstakels meer aan het licht brengt, tekent hij voor vier seizoenen in Amsterdam.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Ajax betaalt zo'n vijf miljoen euro, dat via bonussen nog kan oplopen tot liefst zeven miljoen euro. Klaiber wordt de vervanger van de naar FC Barcelona vertrekkende Sergino Dest, wiens transfer vrijdag vermoedelijk officieel wordt beklonken. Omdat ook Parma interesse had in de verdediger, valt de transfersom hoog uit.

Opvolger bij FC Utrecht

Verder noemt het dagblad ook een paar opties voor een potentiële vervanger voor Klaiber. Eerder al was Tobias Pachonik van VVV-Venlo in beeld en dat zou nog altijd het geval zijn. Volgens de ochtendkrant staat ook FC Emmen-back Glenn Bijl op het lijstje in de Domstad. Vanuit Friesland kwamen de vooralsnog onbevestigde geruchten naar buiten dat Sherel Floranus de opvolger moet worden van Klaiber. Dat transferverhaal wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen