Swart verwacht geen rentree van Sneijder: "Gaat hij niet doen"

4 juli 2020, 10:28

Arjen Robben werkt aan een rentree in de Eredivisie en deze week is ook Wesley Sneijder daarmee in verband gebracht. De 36-jarige gestopte recordinternational zal bij FC Utrecht met open armen worden ontvangen en liet weten dat hij gaat nadenken over een eventuele rentree. De kans dat het gebeurt, is volgens Sjaak Swart echter klein.

Mister Ajax denkt dat Robben en Sneijder anders in elkaar steken wat betreft het keihard trainen voor een comeback. "Arjen Robben kan dat nog opbrengen. Ik weet hoe serieus hij is, maar Wesley gaat dat niet doen", zegt Swart in conclaaf met Veronica Inside. "Hij wil trainer worden, dus ik denk niet dat hij gaat voetballen. Ik denk dat hij een goede trainer kan worden, als hij het tenminste serieus oppakt. Ik denk dat Wesley het goed neerzet, hij heeft er verstand van. Dat vind ik ook van Rafael (van der Vaart, red.)."

Swart ziet dat Sneijder niet meer leeft voor het vak van topsporter. Het trainersvak kan zodoende wel goed bij hem passen. "Je moet serieus zijn in het vak, maar je hoeft niet meer zo getraind te zijn als een voetballer. Je hebt trainers die niet eens meer kunnen lopen. Als je Sarri ziet lopen bij Juventus, dan kan ik er ook nog bij", aldus Swart die vrijdag zijn 82ste verjaardag vierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen