Drommel vol vertrouwen: "We zijn beter dan de teams onder ons"

24 februari 2020, 14:53

FC Twente had zondag voor de tweede keer op rij de volle buit kunnen pakken, maar verloor door twee late doelpunten met 2-1 van FC Utrecht. Joël Drommel baalt enorm van de nederlaag, maar haalt er de positieve dingen uit. Hij ziet Twente steeds stabieler worden en verwacht niet dat de Tukkers nog in de degradatieproblemen zullen komen.

Twente kwam in de Galgenwaard na zeventig minuten op voorsprong via Haris Vuckic. De club uit Enschede leek de knappe zege op AZ (2-0) een goed vervolg te geven, maar verloor nog door goals van Gyrano Kerk en Jonas Arweiler. "Het is echt ongelooflijk dat wij te vaak in de laatste minuten goals tegen krijgen. We maakten meer aanspraak op de zege en wonnen veel duels. We worden ook steeds stabieler, daar ben ik trots op, maar een overwinning was zo heerlijk geweest", aldus Drommel in Tubantia.

Met vijf punten voorsprong op nummer zestien PEC Zwolle staat Twente dertiende. Handhaving is nog lang geen feit, maar zorgen maakt Drommel zich niet. "Zenuwslopend vind ik het totaal niet. Ik sta er juist heel rustig. Ons optreden hier geeft moed en vertrouwen. We zijn beter dan de teams onder ons en wij groeien nog steeds."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen