Van den Brom baalt: "Dit gelijkspel voelt als een nederlaag"

17 januari 2020, 22:29

FC Utrecht speelde met 3-3 gelijk tegen PEC Zwolle en bij trainer John van den Brom overheerst na afloop de teleurstelling. De ploeg verspeelde tot twee keer toe een voorsprong, waarbij de gelijkmaker ook nog eens in de laatste minuut viel. "Dit voelt als een nederlaag", sprak de trainer na afloop.

De gasten kwamen vijf minuten voor tijd op een 2-3 voorsprong en leek de volle buit mee te nemen naar Utrecht, maar in de laatste minuut kwam de thuisploeg alsnog langszij. Na de 0-1, was het de tweede keer in de wedstrijd dat Utrecht een voorsprong snel verspeelde. "Ja dit is balen. Het voelt ook echt als een nederlaag", sprak de trainer na afloop tegenover FOX Sports. "Je gaat ervan uit dat je hem dicht kan gooien, als je zo laat op voorsprong komt. Twee keer geven we een voorsprong binnen drie minuten weg."

Van den Brom zag toch ook positieve punten na de afloop van de wedstrijd. "We hebben drie doelpunten gemaakt in een uitwedstrijd. Dat is wel knap. We hebben de wedstrijd een groot gedeelte onder controle gehad en veel kansen gecreëerd. We hadden de wedstrijd al veel eerder kunnen beslissen. Het is zuur dat je dan uiteindelijk 3-3 speelt", besluit hij. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen