FC Utrecht met twee debutanten, PEC met vijf verdedigers

17 januari 2020, 18:48

FC Utrecht start vrijdagavond door alle afwezigen tegen PEC Zwolle met twee debutanten. Middenvelder Mitchell van Rooijen – captain van de beloftenploeg – krijgt een kans in de basis van John van den Brom en krijgt de voorkeur boven bijvoorbeeld Rico Strieder en Urby Emanuelson. Verder start Adrián Dalmau zoals verwacht in de spits, aanwinst Jeroen Zoet, eveneens debutant, in het doel.

Door alle blessures heeft Leon Guwara zijn plek als linksachter weer teruggekregen bij de Domstedelingen, omdat Mark van der Maarel centraal achterin nodig is naast Willem Janssen: Justin Hoogma is geblesseerd. Naast Van Rooijen staan Simon Gustafson en Joris van Overeem op het Utrechtse middenveld. Met Issah Abass, Emanuelson, Vaclav Cerny en Strieder zit er genoeg ervaring en kwaliteit op de bank.

PEC Zwolle

Bij de thuisploeg is er ook een verandering, maar dan in het systeem: John Stegeman heeft achterin zoals aangekondigd voor vijf verdedigers gekozen. Desondanks zitten routiniers Etiënne Reijnen en Bram van Polen op de bank. Gustavo Hamer speelt boven Sai van Wermeskerken als rechtsachter, Mike van Duinen en Lennart Thy vormen het spitsenduo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen