Zoet: "Soms moet je egoïstisch zijn en voor jezelf kiezen"

16 januari 2020, 08:22

Jeroen Zoet ziet na zijn verhuur aan FC Utrecht mogelijk nog toekomst bij PSV. Het een en ander zal wel afhangen van Ruud Hesp, de keeperstrainer van PSV met wie Zoet een moeizame relatie onderhield. "Ik heb heel veel te danken aan de club en in de zomer ga ik de balans opmaken", aldus Zoet, die vrijdag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle debuteert voor Utrecht.

"Ik sta na dit seizoen nog onder contract bij PSV (tot medio 2021, red). Net zoals nu niemand had verwacht dat ik hier zou zijn, kan het ook zomaar dat ik toch weer bij PSV ga keepen, terwijl niemand dat verwacht. Het kan raar lopen", zegt de 29-jarige Veendammer in De Telegraaf.

Lees ook: Zoet dolgelukkig met transfer naar Utrecht: "Een frisse wind"

Over zijn verstoorde samenwerking met Hesp wil Zoet niet te veel kwijt. "We hebben zesenhalf jaar samengewerkt, hebben prijzen gewonnen, zijn kampioen geworden, hebben Champions League gehaald. Dus we hebben ook een fantastische tijd gehad. Maar in het voetbal gaat het ook wel eens wat anders. Dan moet je soms egoïstisch zijn en voor jezelf kiezen. Dat heb ik gedaan. Ik ga niet met modder gooien. Ik sta nog steeds onder contract bij PSV en ben de club dankbaar dat ze hieraan hebben meegewerkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen