'Ernstige vertrouwensbreuk oorzaak van vertrek Zoet'

15 januari 2020, 07:52   Bijgewerkt: 15 januari 2020, 07:58

Jeroen Zoet verloor eerder dit seizoen zijn basisplek bij PSV en dinsdag werd bekend dat hij voor de rest van het seizoen verhuurd wordt aan FC Utrecht. Volgens De Telegraaf komt het ook vertrek voort uit een ernstige vertrouwensbreuk met keeperstrainer Ruud Hesp. Zoet zou een dusdanig slechte relatie met Hesp hebben dat hij niet meer onder hem wil spelen.

Volgens het Eindhovens Dagblad maakte Hesp de grootste fout door Zoet voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II in november niet te informeren over zijn reserverol. De doelman werd in die wedstrijd voor het eerste gepasseerd, maar Hesp verzuimde om de keeper te informeren over het feit dat hij geen tweede maar derde keeper zou zijn.

Volgens het ED slaagde Hesp er in Qatar wederom niet in om de hiërarchie tussen het trio Lars Unnerstall, Zoet en Robbin Ruiter aan Zoet duidelijk te maken. Bij vragen over de verhoudingen en zijn plannen bleef Hesp maar om de hete brij heen draaien en liet hij Zoet almaar in onzekerheid, stellen ingewijden.

De Oranje-international besloot vervolgens om eieren voor zijn geld te kiezen en te vertrekken naar FC Utrecht. Daar zijn ze maar wat blij met de komst van Zoet. "We hebben contact gelegd en het ging heel snel. Ik heb Jeroen zelf gesproken en in dat gesprek maakte hij een heel gretige indruk. Dit is een jongen die te goed is om op de bank te gaan zitten. Hij wil spelen en die ambitie spatte uit zijn ogen", aldus Van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen