Transfernieuws uit Rotterdam: Excelsior presenteert oude bekende van FC Utrecht

Transfernieuws uit Rotterdam: Excelsior presenteert oude bekende van FC Utrecht

31-01-2023 17:04 Laatste update: 21:13
13

Excelsior versterkt zich met Arthur Zagre. De linksback wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van FC Utrecht, zo maakt de Kralingse club bekend. 

Zagre is een bekende van FC Utrecht, dat hem al eens huurde. In de Domstad kwam hij echter niet goed uit de verf, nu gaat Excelsior met hem aan de haal. "We zijn de afgelopen periode intensief op zoek geweest naar een linksback. Wij vinden het namelijk belangrijk om alle posities in onze selectie dubbel bezet te hebben en halen met Arthur een gerenommeerde speler binnen", vertelt technisch manager Niels van Duinen van Excelsior via de clubkanalen.

"Hij heeft de afgelopen anderhalf jaar bij FC Utrecht de Nederlandse competities leren kennen. Hij is van nature een linksback, comfortabel met de bal en heeft veel snelheid. We zijn blij dat we hem aan onze selectie kunnen toevoegen."

"Ik heb voor Excelsior Rotterdam gekozen omdat ik hier meer minuten wil gaan maken", aldus Zagre zelf. "Ik ken de club, heb voor de winterstop met FC Utrecht hier gespeeld en toen zag ik al dat het een goed team is. Ze werden ook goed aangemoedigd door de supporters, de sfeer was goed in het stadion. Dus mijn eerste indruk van Excelsior is positief."